Theorie

De snelste weg begint met een goede theoriecursus!

Theorie Training Centrum Gooi en Eemland

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van theorielessen voor auto en bromfiets. Dit kan met een volledig verzorgde spoedopleiding of via een avond opleiding. Een gedegen theoriecursus, met veel uitleg en oefenvragen zodat je leert begrijpen waarom de regels gelden zoals ze gelden. Dit werkt beter dan het klakkeloos opdreunen van de regels. Aan het einde van de rit levert dit voordeel op doordat je meer inzicht krijgt in het verkeer en met minder rijlessen toe kunt. En dat kan zomaar een paar honderd euro schelen.

Op deze pagina is een contact formulier zichtbaar waarmee je direct in contact kan komen met Theorie Training Centrum Gooi en Eemland, ook kan je via het contact formulier vragen stellen over de theorie cursus. Het contact formulier is onderop deze pagina zichtbaar.

Spoedopleiding theorie B (auto)

Deze theorie spoedopleiding bestaat uit 2 dagen; Zaterdag en de daaropvolgende maandag. Op zaterdag krijg je het merendeel van de opleiding en op de ochtend van de vervolgdag het laatste deel. Hierna volgt een examentraining. Zo kom je die middag goed beslagen en vol zelfvertrouwen bij het CBR voor het examen. Voor de examendag verzorgt het TTC een lunch en vervoer naar het CBR.

De kosten voor een spoedcursus bedragen € 149,00 (incl examen)

Zondagopleiding theorie B (auto)

De theorie zondagopleiding bestaat uit 2 zondagen van 7 uur. De les start om 9:00u en eindigt rond om 16:00u. Maar mocht het nodig zijn gaan we gewoon wat langer door. In de zondag opleiding krijg je dezelfde leerstof als tijdens de spoedopleiding. Het grootste verschil is dat wij dieper en uitgebreider op de stof ingaan en dat je zelf een datum voor je examen moet regelen. Op verzoek kan dat ook gebeuren door het TTC.

De kosten voor de avondopleiding zijn €112,00 (excl. examen)

Spoedopleiding auto extra Dyslexie

Uniek in Nederland is de Spoedopleiding Auto Extra. De cursus is speciaal opgezet voor deelnemers die last hebben van dyslexie. De opleiding is voorzien van veel audiovisuele lesstof. Natuurlijk gaan wij uitgebreid in op alle onderdelen die je nodig hebt voor een positieve uitslag op je examen. Dit doen we door je goed bekend te maken met de leerstof en de wijze van vraagstelling van het CBR.

Bij ons heeft iedere desk een eigen monitor, waardoor het voor jou alleen maar eenvoudiger wordt je te concentreren op de lesstof. Je krijgt dezelfde leerstof als bij de reguliere spoedopleiding maar we hebben 6 extra lesuren ingepland. We kunnen dus dieper op de stof ingaan en meer proefexamens trainen.

In tegenstelling tot de reguliere spoedopleiding neemt de cursus 2 volle dagen in beslag, waarna u in uw eigen regio deelneemt aan een individueel examen. U krijgt dan eventueel verduidelijking van de examinator.

De kosten voor de spoedopleiding extra zijn €215,00 (incl. individueel examen, 2x lunch + 1 week onbeperkt examens oefenen via het internet).

Theorie training Am (bromfiets)

De theorie avond training Am bestaat uit 3 woensdagavonden van 2,5 uur. De les start om 19:00u en eindigt dus om 21:30u. Maar mocht het nodig zijn gaan we gewoon wat langer door. Tijdens de opleiding word je helemaal klaargestoomd voor je theorie examen en is de kans zeer groot dat je in één keer slaagt. Dit in tegenstelling tot het overgrote deel van de zelflerende deelnemers aan het examen. Bij hen is vijf examen pogingen geen uitzondering!

Met het theoriecertificaat op zak kun je direct door met de praktijklessen. Heb je nog geen rijschool voor je praktijkgedeelte gevonden dan helpen wij je graag. Het TTC werkt samen met een aantal bromfietsopleiders.

De kosten voor de theorie training bromfiets zijn 50 euro (excl. examen)

Contact

Via onderstaande formulier kom je direct in contact met Theorie Traing Centrum Gooi & Eemland. Onderstaande contact formulier kan je ook gebruiken als je een theorie cursus wil bestellen. Meer informatie op de website van Theorie Training Centrum Gooi & Eemland

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht